BD Fastigheter

Område: Kronandalen, etapp 1, kv Bindningen (A)
Boendeform: Hyresrätter, ca 80 st
Status: Markanvisningsavtal har tecknats i februari 2017

Kronandalens kvarter A består av cirka 80 moderna hyresrätter i olika storlekar som passar olika familjesituationer.

I byggnadens källarplan inryms lättillgängliga garageplatser och cykelparkeringar där du som boende kan ta hissen ner till ett varmt fortskaffningsmedel. I markplan, i väl upplysta lokaler, hittar hyresgästerna ytterligare cykelförråd, fräscha tvättstugor och avfallshantering med många fraktioner.

Genomgående trapphus samt angöringar till innergården både från park och kvarters gata gör husen lättillgängliga och trygga med fria rörelsemönster och enkel logistik.

Den tänkta byggnaden får en halvsluten kvartersstruktur med öppning åt väster och den kvarterspark som kommer att anläggas här. Väderstrecket skapar förutsättningar för maximalt ljusinsläpp till en grön och lummig innergård och till lägenheterna med dess rymliga inglasade balkonger.

– Närheten till naturen har tagits tillvara vid gestaltningen av kvarteret. Naturliga färger återfinns i materialvalen och den gröna, lummiga innergården får en känsla av förlängning ut i parken säger Renetta Gkiafi, SAR/MSA Arkitekthuset Monarken.

BD Bygg och BD Fastigheter ägs i samma familj och bolagen har verkat lokalt i Norrbotten i över 100 år.

– Vi vill fortsätta bidra till den utveckling som sker i våra städer och ser utvecklingen av Kronan som något mycket positivt säger Erik Larsson, VD BD Bygg.

Illustration: Arkitekthuset Monarken/BDB Fastigheter

Illustration: Arkitekthuset Monarken/BD Fastigheter

 

Kontakt

Hyresförmedling: 0911-23 07 00
BD Fastigheter AB

Obs, all förmedling av bostäderna sker via BD fastigheter.